Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΝΤΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!


Κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Τα επίθετα που συνοδεύουν το καθένα, είναι απόρροια των επιλογών και του τρόπου ζωής του.
Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν ΑΝΘΡΩΠΟ, ανεπανάληπτο! Έναν άνθρωπο που πάντα ήταν αγαπητός, για τη καλοσύνη του, την αισιοδοξία που μετέδιδε, την ανθρωπιά του!
Ο Θανάσης Βέγγος υπήρξε ένα κόσμημα για την ανθρώπινη κοινωνία, κατά ομολογία πολλών!
Οι ρόλοι που έπαιζε στις ταινίες του, δεν ήταν απλοί ρόλοι. Ήταν κομμάτια της ίδιας του της ψυχοσύνθεσης. Μετριοπαθής, ουδέποτε έδειξε να τον ενδιαφέρουν ψεύτικες κολακείες, αλλά πάντα επιζητούσε τη ποιότητα, τα ιδανικά, τα αισθήματα και τις ανθρώπινες αξίες.
Αν είχαμε περισσότερους σαν κι αυτόν, σίγουρα ο κόσμος θα ήταν πολύ διαφορετικός και πολύ, πολύ καλύτερος και ανώτερος. Υπερήφανη η οικογένεια του γι' αυτόν τον υπέροχο και αγνό άνθρωπο.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΟ , στο ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ!!!!!

Τον αγωνιστή, τον άνθρωπο της ''διπλανής πόρτας'', το φίλο, τον αλτρουιστή, τον καλλιτέχνη,  που πάντα ήταν ένας από εμάς, και που έδινε αξία στη ζωή και στη τέχνη, με την ύπαρξη του.
Θανάση μας πάντα θα είσαι ζωντανός, στη μνήμη μας και στις καρδιές μας!!!!!
ΑΝΤΙΟ!!!!!!!

 


3 σχόλια:

 1. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, και τόσα αφιερώματα δεν έχω δει για κανέναν. Αγαπητό και σεβαστό πρόσωπο..........Θα τον θυμόμαστε πάντα
  Ας είναι αναπαυμένος εκεί που πήγε!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΡΚΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΝΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΠΗ, ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ΑΘΩΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΓΝΗΣΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΠΟ, ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ. ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ???? ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ηταν πράγματι ένας ανεπανάληπτος άνθρωπος, ένα κόσμημα για την κοινωνία μας. Θα είναι πάντα κοντά μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή