Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Σχετικά με τα δρώμενα!!

 Διάβασα τις απόψεις σας, πήρα υπόψη μου τις προτιμήσεις σας, τουλάχιστον όσων τις εξέφρασαν, έβαλα κάτω τα μολύβια μου, έκανα τους υπολογισμούς μου για να καταλήξω στα εξής.

Κάποιοι φίλοι θέλουν δύο σκυτάλες το χρόνο, κάποιοι θέλουν μία.

Κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα και άλλοι τάσσονται υπέρ της πλειοψηφίας.

Και άλλοι θα είναι ευχαριστημένοι με κάποια μεσοδιαστήματα ανάπαυλας.

Ο λόγος που αναφέρομαι στην σκυτάλη ειδικά, είναι προφανής φαντάζομαι.

Οι συμμετοχές πολλές και αυτό είναι ευχάριστο, ο καθένας παίζει με διορία μια εβδομάδα και μετρώντας τις έξι προηγούμενες η διάρκεια του δρώμενου είναι μίνιμουμ πέντε μήνες.

                                          Οι σκέψεις μου!

Η Φωτο-Συγγραφική Σκυτάλη λοιπόν θα γίνεται κάθε μέσα Σεπτέμβρη. Με εκκίνηση Οκτώβρη.

Οπότε αν το υπολογίσετε, θα τελειώνει τέτοια εποχή.

Τα ''Γνωμικά εμπνέουν'' έχει διάρκεια τρεις εβδομάδες.

Συνεπώς εδώ δεν έχουμε πρόβλημα.

Υπάρχει όμως άλλο ένα δρώμενο του Γιώργου my little stories ''Μουσικές ιστορίες'' που είναι τρομερά ενδιαφέρον και θα πρέπει να υπολογίσουμε πως και αυτό τρέχει.





Υπάρχει το 25 λέξεις της Μαρίας Νικολάου που δεν πρέπει να το ξεχνάμε και το Συμπόσιο ποίησης της Αριστέας που ξαφνικά μας ανακοινώνει αν θα το τρέξει, ωστόσο είναι αγαπημένο από όλους μας.

Σκέφτηκα λοιπόν το καλοκαίρι κενό!

Δύο γνωμικά να τρέξουν στο διάστημα μέχρι τις ζέστες!

Και μπορεί να τρέξει ένα νέο δρώμενο, που θα ονομαστεί ''mini Σκυτάλη''

Θα έχει τους εξής κανόνες:

Διαλέγω εγώ πέντε φωτογραφίες. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε, και δεν έχετε πρόβλημα θα διαλέγετε μία της αρεσκείας σας και θα πορεύεστε.  Σε αυτό ξεχνάμε την λέξη! Και έχουμε διάστημα ενός μηνός με δύο, που μπορούμε να κάνουμε όλοι τις αναρτήσεις μας, άλλος πιο νωρίς αν είναι έτοιμος άλλος πιο μετά, αφού με ειδοποιείτε για το ποιος κάνει ανάρτηση, ώστε να ενημερώνω τους υπόλοιπους.

Στη μεγάλη Σκυτάλη όμως θέλω όλους να συμμετέχετε. Το ξεκαθαρίζω!

Και μη ξεχνάμε και κάτι βασικό! Χρειάζομαι κι εγώ χρόνο να ετοιμάζω τα δωράκια μου! 




Σας ευχαριστώ όλους!

12 σχόλια:

  1. Μαίρη μου, οργασμός δρώμενων.
    Είναι ευχάριστο το ότι έχουμε τόσα πολλά δημιουργικά δρώμενα να ασχοληθούμε και να λιωσουμε τα πληκτρολόγια.
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως οργασμός δρώμενων αν συμπέσουν. Και αυτό με ξετρελαίνει να σου πω το μαζοχισμό μου. Μήπως να έκανες δώρο αντί για κάτι από τα χεράκια σου, ένα πληκτρολόγιο να μην ανησυχεί ο ΓΙώργος ότι θα το λιώσουμε;;😊🤣
    Και η mini-σκυτάλη μου αρέσει. Και είναι αρκετά χαλαρή. Και ναι έχουμε του Γιώργου το δρώμενο που περιμένουμε το τρίτο μουσικό κομμάτι να μας εμπνεύσει.
    Ό,τι αποφασίσετε είμαι μέσα!
    Φιλιά πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά. Η ζωή στην μπλογκογειτονιά μας, όπως την περιγράφουν η Άννα και ο Γιώργος.
    Να μην ξεχάσουμε, Δεκέμβρη μήνα στολίζουμε το δέντρο ατην αυλή της Μαρίνας. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και κάποιο έκτακτο δρώμενο.
    Αν και προσωπικά, θα ήθελα να βλέπω τη μεγάλη σκυτάλη δύο φορές, καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να μας φιλοξενεί μία φορά τον χρόνο. Την αγάπησα και σχεδιάζω να είμαι παρούσα σε κάθε κάλεσμα.
    Καλό μας μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα με πείτε γκρινιάρα; Λογικά θα με πείτε, αλλά θα μου άρεσε στη μίνι σκυτάλη, αφού έχουν κλείσει οι συμμετοχές, να γίνονταν μια κλήρωση, να παίρναμε με κλήρο τις εικόνες. Μου αρέσει το στοιχείο της τύχης και θεωρώ ωραίο challenge, να εμπνευστώ από μια εικόνα που ενδεχομένως δε θα διάλεγα. Δε πειράζει όμως, θα κάνω μόνη μου κλήρωση ανάμεσα στις 5 εικόνες, να δω ποια θα τύχει 😂

    Πέρα από τη πλάκα, ξέρετε πως εγώ για τα δρώμενα είμαι κάτι του τύπου: Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Οπότε (καλά να είμαι, να μην έχω πάλι τρεχάματα) θα είμαι παρούσα, με τις ταπεινές μου συμμετοχές, να γεμίζουμε δημιουργικά τον χρόνο του εγκλεισμού!

    Σε ευχαριστούμε Μαίρη μου για τη σκέψη που αφιέρωσες. Είμαστε μαζί σου σε κάθε σου προσπάθεια και προσωπικά είναι χαρά και τιμή μου να ανταμώνω με όλους εσάς τους διαδικτυακούς μου γείτονες στα δρώμενα μας!

    Στέλνω φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσει αυτός ο άνεμος δημιουργίας! Μου αρέσει πως σε καιρούς χαλεπούς η εσωτερική μας παρόρμηση να γράφουμε, να κατασκευάζουμε, όχι απλά μειώνεται αλλά δυναμώνει.
    Προσωπικά για τους χρόνους των δρώμενων δεν είχα πρόβλημα, αλλά δεν είμαι και ουδέτερο δείγμα καθότι συνταξιούχος και έχω πλήρη ελεύθερο χρόνο.
    Παρ όλα αυτά συμμερίζομαι και σέβομαι τις απόψεις και προτιμήσεις σας, κύρια περί καλοκαιριού γιατί ναι, υπάρχει η ανάγκη της χαλάρωσης.

    Μαίρη μου, είσαι σε δαιμονιώδη φόρμα! Ναι! Και έρχεσαι να συμπληρώσεις μια νέα πρόταση. Η "Μίνι σκυτάλη" μου αρέσει. Και αυτό το δικαίωμα της επιλογής της εικόνας και τον χαλαρό χρόνο και τους όρους. Δεν χρειάζεται δα να σας τονίσω ότι είμαι μέσα με τα ...μπούνια. Πότε γράφουμε; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Και θα προσπαθήσω να πείσω και κάποια νέα παιδιά να μπούν στο χορό από τη γειτονιά του wattpad. Στο μόνο που σκοντάφτουν είναι η έλλειψη blog "παιδείας" τους αλλά και δικού τους χώρου.

    Περιμένω με μεγάλη χαρά τις λεπτομέρειες δηλώνοντας συμμετοχή Μαίρη μου!
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι πεις Μαίρη μου.
    Πολύ σωστές οι προτάσεις σου.
    Να είμαστε καλά και να συμμετέχουμε σε όσα περισσότερα μπορούμε.
    Είναι ωραία η παρέα μας και ιδίως τώρα, η συντροφιά ειναι απαραίτητη.
    Ευχαριστούμε γιαυτα που κάνεις.
    Φιλάκια πολλά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείτε ότι είμαι μέσα σε ότι αποφασίσετε όλοι και θα παίρνω μέρος σε όσα μπορώ ακόμα και σε όλα χα χα 🤣
    Και όπως λέει η Ρένα μας από πανω συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!
    Καλό μήνα Μαίρη μου φιλιαα!!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμένω, με αγωνία την επόμενη πρόσταση σου. (αυτή τη φορά θα είμαι μέσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαίρη μου καλημέρα
    Μου αρέσουν οι ιδέες σου και σου βγάζω το "καπέλο" που κάθε φορά βρίσκεις λύσεις που αρέσουν σε όλους.
    Προχωράμε λοιπόν!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαίρη μου, αφού εδώ ανακοινώνεις τα δρώμενα που γίνονται, σκέφτηκα να σε ενημερώσω για το δρώμενο που κάνω 4 φορές το χρόνο, δηλαδή στις 22 Μαρτίου, 22 Ιουνίου, 22 Σεπτεμβρίου και 22 Δεκεμβρίου, έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του αντίστοιχου μήνα και μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμμετέχει με δημιουργία οποιασδήποτε μορφής τέχνης. Το δρώμενο λέγεται Craftlandia (δες στο αντίστοιχο tab του μενού στο μπλογκ μου). Σε κάθε δρώμενο υπάρχει νικητής/τρια που παίρνει το βραβείο και Top3, που ανακοινώνονται στις 2 του μήνα που ακολουθεί το εκάστοτε δρώμενο. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαίρη μου είναι ωραία όλα αυτά τα δρώμενα γιατί μας απασχολούν δημιουργικά τους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε.
    Θα προσπαθήσω να δηλώσω συμμετοχή σε όλα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δρώμενα που μας κρατούν σε εγρήγορση και κάνουν την δημιουργική παρέα μας ακόμη πιό ενδιαφέρουσα !!! Εννοείται πως συμμετέχω όπως και να αποφασιστεί να γίνεται κάθε δρώμενο....αρκεί να με σκουντάς Μαίρη μου, ξέρεις εσύ....Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή