Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Εικόνα και φράση#1 ! - Έναρξη!

 



Οι συμμετοχές τελείωσαν και ξεκινάει το νέο μας δρώμενο από σήμερα.


Έχετε περιθώριο ως τις 11/12/21. Η λήξη θα σημάνει στις 12/12/21. Σας υπενθυμίζω τις δύο εικόνες μας και τις φράσεις που πρέπει να αναφερθούν ως έχουν, μέσα στην ανάρτηση σας.

1


ΦΡΑΣΗ: Δεν φοβάσαι να πηγαίνεις μόνη στο μονοπάτι του δάσους;
ΑΧΤΙΔΑ:   ανάρτηση

 MARYPERTAX (Μαίρη) :  ανάρτηση

Marina Tsardakli : ανάρτηση

Μαρία Πλατάκη :  ανάρτηση

Σμαραγδάκη Ρούλα : ανάρτηση

Βασίλης Διακοβασίλης: ανάρτηση


Ελένη Φλογερά : ανάρτηση

2


ΦΡΑΣΗ: Από το παράθυρο του βαγονιού, αυτό που είδα μου άλλαξε τη ζωή.

KΛΑΥΔΙΑ      ανάρτηση

ANNA FLO     ανάρτηση

ΕΛΕΝΗ ΦΛΟΓΕΡΑ  ανάρτηση

ΣΤΕΛΛΑ : ανάρτηση

GIANNIS PIT : ανάρτηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ :  ανάρτηση





Συμμετέχουν: FISH EYE (Στέλλα)

KΛΑΥΔΙΑ                   


LITTLE STRANGERS (Κάτια)




ΑΧΤΙΔΑ                          




WOMAN IN BLOGS (Αλεξάνδρα)


MARYPERTAX (Μαίρη)

Καλή μας αρχή, και μη ξεχνάτε να με ειδοποιείτε όπως θα κάνω κι εγώ, κατά το σύνηθες!





 

12 σχόλια:

  1. Καλή αρχή λοιπόν, θα κάνω όπως φαίνεται το σύνηθες ποδαρικό ευχόμενη σε όλους καλές εμπνεύσεις !!! Εχω την βεβαιότητα ότι θα γραφτούν και θα διαβαστούν υπέροχες ιστορίες, η Μαίρη με τις φωτό και τις φράσεις που έπέλεξε μας έδωσε το σινιάλο !!! Σπεύδω να δημοσιεύσω την δική μου !!! Καλημέρες σε όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι τρέχω να σε προλάβω κάθε φορά είναι φοβερό! Είχα τη βεβαιότητα πως θα ήσουν η πρώτη όπως πάντα! Φιλιά πολλά μωρό μου!

      Διαγραφή
  2. Να τολμήσω να πω και την ιδέα μου για μία ανταλλαγή δώρων μεταξύ μας ανώνυμα βέβαια απλά με κλήρωση. Θα το έκανα εγώ μα..δεν είμαι πλέον ικανή για να οργανώνω. Τολμώ να σου ρίξω το..γάντι!! Τα δρώμενα σου είναι μία ευχάριστη για όλους μας απασχόληση! Εγώ πάντως πήρα την πρώτη εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου καλά έκανες και τόλμησες! Ωστόσο θα σου πω την δική μου άποψη. Κάποτε συμμετείχα στις χριστουγεννιάτικες ανταλλαγές δώρων. Όμως μια περίοδο που τα οικονομικά μου ήταν στενάχωρα, βρέθηκα σε δύσκολη θέση να μετέχω. Ξέρω πως κι άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα, κι επίσης υπάρχουν άτομα που δεν φτιάχνουν κάτι, συνεπώς θα πρέπει να αγοράσουν το δώρο που θα στείλουν. Δεν θέλω να υποβάλλω κάποιον σε τέτοια ταλαιπωρία. Επίσης εγώ δουλεύω, και στον ελεύθερο χρόνο μου φτιάχνω τα δώρα μου για τα δρώμενα, και προσπαθώ να ξεκουραστώ από τους πόνους του κολικού νεφρού που με βασανίζουν από το καλοκαίρι. Και τέλος δεν θέλω να μπλέκω με ταχυδρομεία εν μέσω ιού, ούτε να έχω τα άγχη παρέλαβαν δεν παρέλαβαν. Πρόλαβαν να πάνε να το πάρουν ή το πότε θα μπορέσω να πάω εγώ να το πάρω και όλα τα σχετικά που ακολουθούν. Γι' αυτούς τους λόγους σταμάτησα να μετέχω και στη χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία της Μαριλένας. Αν κάποιος θέλει μπορεί να στείλει δώρο σε όποιον θέλει. Εμένα προσωπικά μου φτάνει και μου περισσεύει η αγάπη σας και η παρέα σας! Ελπίζω να μη σε στενοχώρησα λέγοντας σου την άποψη μου, σε αγαπώ πάντα και σου στέλνω τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  3. Σφύριξες την έναρξη Μαίρη μου! Πολύ ωραία! Και με πολλές συμμετοχές και άλλες τόσες αναγνώσεις μπροστά. Θαυμάσια! Χαίρομαι σαν μικρό παιδί μιλάμε. Ήδη κάτι έχω στα σκαριά κατά νου.
    Η πρόταση της Γεωργίας δεν με αφήνει αδιάφορο. Μου αρέσει. Ας τη δούμε στο βαθμό που μπορούμε.
    Φιλιά πολλά σε όλους, καλές εμπνεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου έγραψα ήδη την άποψη μου για την πρόταση. Είναι μια ωραία ιδέα αλλά εγώ αδυνατώ να την ακολουθήσω. Εύχομαι καλές εμπνεύσεις και φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Καλή μας αρχή...καλές εμπνεύσεις! Κοίτα να δεις τι παθαίνω...μέχρι να ''σφυρίξεις'' την έναρξη που λέει και ο Γιάννης, δεν μπορώ να κατεβάσω καμιά ιδέα. Πάμε δυνατά λοιπόν. Και για να δούμε τι θα πεις με της Γεωργίας την πρόταση. Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου μπορείς να διαβάσεις την απάντηση μου σου εύχομαι καλές εμπνεύσεις και φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  5. Με που επέλεξα εικόνα, οι πρώτες φράσεις πλημμύρισαν τη σκέψη μου! Άρα έτοιμος κι εγώ. Καλή γραφή σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή